Chilling

Well well efter jag varit hos mormor så åkte jag och mamma till maxi hon handlade snabbt och jag köpte godis senare gick jag hem bytte om och mötte tjejerna o Paul och Sinan vid standard platsen haha. Satt där och chillade i typ tre timmar sen kom Maria vi skrattade en massa och runt 11 bar det sig hemåt mot mig med Low och Maria. Vi gjorde varma amerikanska mackor som blev halvt misslyckade pga brödet var slut så aa.. men men food is food.


Notera tofsen på huvudet haha fuling!

Käärlek!

-

When your ex says ”You’ll never find someone like me” reply with ”That’s the point”.


Mormor

Sitter hos mormor nu mamma färgar håret med moster och jag ruttnar. Fick med mig ett sött linne med en rosett ifrån H&M kmr bli fin till alanya när man är super brun. ÅH vad jag längtar och därefter blir det london. Snacka om att leva livet hhahahaha.. love it. Aja vet inte vad som händer senare när jag kommer hem.. kanske går ut i Alby som vanligt och tar det lungt in the hoooood.

O

Hey there, sitter och kollar på Oprah annars händer ingenting mer just nu haha.. ska ta och käka lite senare ska jag ut med mammsen. Hörs sen dåååraa puss!


Random bild på Alexaaaander o moi i school.

No one takes a picture of something they want to forget.


Det här är stunder då jag mår bra.. När mina vänner är glada!

Underbara grabbs

Tider...fina tider.

Kärlek rakt av

En stor del av mitt hjärta

Lite musik!
Nah let go

Bara för att Milisia alltid klagar på att min uppdatering suger så bloggar jag nu igen för en gångs skull.. tror nog att hon är den ända trogna läsaren jag har hahahahaha asg. Hur som helst skulle egentligen till kyrkan idag men orkade inte vakna.. bad bad bad. Senare runt 3 tiden kom Nisrin hit och jag fixade mig sedan rökte vi vattenpipa i hennes gård och efter ens stund kom Sauda,Paul, Andrei o några till vi tog det lungt åt godis i sköna solen sedan bar det av mot grindtorpsskolan där det hölls en minnestund för kära Seedy som gick bort för precis ett år sen. Så otroligt snabbt allting har gått.. Helt sjukt. Vi saknar dig, albys gator är tomma utan dig joggandes förbi dom. Kärlek!
Efter det så gick jag och Nisrin runt senare mötte ja upp andra tjejerna Helin,Low,Melss,Nura och Rita vi satt och tog det lungt och därefeter drog vi hem till Lowam. Senare blev det hemåt. 


RSS 2.0