Fast i en super tråkig geografi lektion

Haha kolla vad en iphone gör med en.. Här sitter jag mitt under lektionen och bloggar.. What to do. Har haft tre lektioner hitils och kriminologin återstår.
Är typ svin hungrig vill ha riktig assyrat just nu ingen jävla soppa som serverades i skolan haha but in thankful. Aja hörs nog lite senare pussar!!


Två favoriter hos mig just nu.


Lång måndag.

Som rubriken lyder, en lång måndag har det varit för mig eller lång och lång började 11.40 men slutade 16.30.
Har varit hemma ett bra tag nu, gjorde klart några mattetal som skulle lösas - så det är klart! Försökte plugga på kriminologin men uppgiften går inte att öppna på datorn, så otroligt irriterande när man verkligen ville sitta och plugga haha.. det är inte ofta jag har den känslan och motivationen.

Kollade klart på sista delen av Jersey Shore säsong 4. I'll miss it.
Nu ska jag surfa vidare och bara ta det lungt kommer nog några blogginlägg till.


En av mina favorit bilden från Turkiet resan som gjordes denna sommar.
En defentivt lyckad resa. Åh jag saknar!!

Söndag

Halloj, sitter hos mormor och moster. Idag har jag inte gjort något speciellt var i maxi med mamma o de sen åkte vi hit. Tror inte det blir något annat idag lär chilla här och ta det lugnan. Sen blir det plugg hemma! Pussar


I think im back again

Hey there, igår så var det en ganska så lyckad friday. Åkte till heron med Olivia och Nicole, blev lite käk och fika sedan vi upp lowam i Alby och drog hem till mig. Satt och snackade en massa mysigt!! Och Nicole bad mig att blogga så aa here i am. Just nu sitter jag i kyrkan väntar på att åka hem. Senare mot dagen vet ja inte vad som händer men vi får ta dagen som den kommer :)


Test


RSS 2.0