A simple fact


.


Mitt långa håååår

Halloj!

Sitter och ruttnar vid datorn medans jag väntar på mamma, senare ska jag nog till moster och chilla. Jag ogillar söndagar men ändå inte.. Dom är sköna på något sett. Måste även plugga kom jag på nu -. - suckkkkkkkkkkkkkk.
Gick upp runt 11 städade hela mitt rum så nu är den fresh and clean! Igår träffade jag Jessi,Nicole & Gabriella och lunchade i Skäris, pratades en massa! Älskar er mina fina vänner. Finns inga som er. Hur som helst runt kvällen så drog jag till vår förening med mamma och moster chillade där då det var någon liten fest sådär.
Och ett samtal sen på kvällen fick mig på skit humör.. Men jag är stark I can do this with or without you! Nu glömmer vi det.. Hehe. Vi hörs väl senare i guess. PUSSAR.

JAG ÄLSKAR ER!Så går det när man har tråkigt, haha älskar er brudäääääär.
Ni lär nog skratta när ni ser detta, ps det är på skoj så ingen är lebb är något på riktigt haha bara dem förstår what i mean. <3

Tillbaka till det posetiva.Finns inte så mycket att beskriva om detta, jag kommer ihåg den dagen som om de vore igår.
Vi hade precis klarat matten efter ett kämpigt år i skolan och 3veckorna i sommarskolan och vi åkte till gymnasieintagnignens kontor för att fixa och se till att vi fått vårt G i matte. Efteråt satt vi på en trappa mitt ute den soliga och ganska tidiga dagen mitt i Medborgarplatsen och jag sa det där. Allt kändes verkligen bäst och prefekt. Allt gick som det skulle och hade absolut inga som helst bekymmer om något. Vi bara fanns.. Vaknade upp njöt av soliga sommar dagarna och det var samma visa varje dag tills skolan började igen. Snart mina käääääääära snart är vi back there again i hope. 

Mina tjejer jag älskar er så jävla mycket ni vet vilka ni är!!!!!!!!!!!

F ö r a l l t i d

Comeback!

Som rubriken lyder.. Im back.
Har funderat länge på att börja blogga igen men har inte haft lust o massa shits men nu är jag tillbaks och kommer att blogga när jag har tid och lust. Orkar inte göra 124 meningslösa inlägg som förut utan jag kommer endast blogga när ja känner för det eller har något på hjärtat. Jag kommer säkert skriva om mina dagar också.

En låt som alltid får mig att blogga är Beyoncé - Hello vet inte varför men den får mig o tänka på mycket och då får jag en fet lust att bara skriva skriva skriva tills ja tröttnar. Ganska skönt faktiskt. Haha weirdo..

PS. Behöver ngn som kan hjälpa mig med designen, vill ha en enkel o inte så rosa aktig blir dum av rosa färgen hatar rosa haha vet inte vrf jag har det som bakgrundsbild just nu på bloggen, as irriterande, help please?

-

When someone walks out of your life, let them. There's no use in wasting your time on people that leave you. What you make of yourself and your future is no longer tied to them. Yeah, you may miss them. But remember that you weren't the one that gave up....

Lollypops turns into cigarettes and soft drink becomes alcohol, Remember when getting high meant swinging in the play ground? when protection meant wearing a helmet? when the worst thing you could get from boys was cooties? dad"s shoulders were the highest and mum was your hero? The only drug you knew was cough medicine, and goodbye only ment until tomorrow, and yet, all we wanted was to grow up fast..
People say you don't know what you've got until it's gone.
Truth is, you knew what you had, you just thought you'd never lose it.

RSS 2.0