Bio time.

Japp tråkig söndag = bio. Senare ska jag möta upp Maria, Nisrin och Sameh sen bär det av mot heron som Bad teacher alla säger den e dålig men vi får väl se .. PUSS

.

Trodde inte jag skulle känna såhär nu .. men jag saknar dig.

Fika

Sitter hos moster ska snart möta upp Maria,Olivia och Luiissss. Det blir en fika på stan. Hörs sen :D

INGEN BILD IN THIS INLÄGG

I know i know jag är sämst på att blogga men va fan.. jag glömmer bort och desstuom så sitter jag inte alltid vid datorn utan alltid genom min bebis iphoneeeeeeee så aa de blir en aning mindre blogginlägg. Ska försöka så gott jag kan.
Dom senaste dagarna har jag spenderat med Jessika stan osv. Igår mötte jag Milisia och tog en fika och pratade om allt hahaha aaalltt! Älskar den där pluttten så underbar. <3
Men hur som helst idag har var jag bara hemma typ hela dagen fast runt fem mötte ja upp Nisrin Olga och Jossan tog en promenad och sedan hemåt. Så aa min dag har varit tråkig. Dom senaste två veckorna har varit helt okej varit ute med massa vänner fikat promenerat och shoppat. Ja, det vanliga vi tjejer gör typ.. haha. Men aa hörs så fort jag finner något att skriva om. Puss så länge.

Millee häär :)

tja tja bloggeeeeeeen,
de milisia som bloggar för amanda e sjuk . & hon tror att hon kommer dö..
Fast de skulle va skönt o slippa henne, menmen :P
Jaaaag sitter på jobet o har tråkigt så tänkte blogga åt henne eftersom hon uppdaterar typ 1 gång per månad, så fucking dålig bloggerska. Hon kommer aldrig bli Kenza 2 om hon fortsätter såhär!

De ja ville säga är att ni ska skriva Krya på dig till amanda, bara koomentera här nedanför e ni gulliga :D

pussspusssssss

Ni får en bild på mig o amanda från någon assyrfest :D
pusssssss

/milisiaaaaa

RSS 2.0