Arabiska låtar #1 <3


Gamla goda tider

Här om dan när Maria var hemma hos mig och vi satt o käkade så började vi helt plötsligt börja prata om gamla minnen och hur allting var för några år sedan. Det är sjukt att man bara växer ifrån vissa så snabbt och alla går sin väg vissa förändras vissa är kvar som dom är och så vidare.

Kommer ihåg alla sjuka minnen jag har som liten allt jag gjort. Jag hade så roligt då. Varje sekund njöt jag av och var ett litet barn. Hur vi brukade leka " Fame Factory " idol..Gladatorerna allt möjjligt! Vi gjorde så sjukt mycket.
Kommer ihåg en dag när jag gick hem till min kompis Yasmin och när ja kom in skulle hon skojja så hon hade tänt tomtebloss o hoppade runt helt plötsligt började alarmen slå och vi fick en sån panik eftersom att vi var själva hemma och det första Yasmin gör haha alltså det här är något jag verkligen aldrig kommer glömma hon tar parfym och börjar typ spruta i luften och i fullaste allvar tror att det ska sluta pipa. Dum som jag var också självklart hjälpte man till. Haha!! Gud..

Eller med Maria när vi brukade leka typ att vi jobbade på flygplats då jag satt vid kontoret och hon kom med resväska och så pratade vi olika språk hela tiden ibland så stannade vi upp och frågade varandra vilket språk nu? Indiska? Grekiska? Och en massa olika haha vi hade så roligt. Jag lovar vi var aldrig uttråkade inte ens en ända sekund. Jag är glad över att jag kan se tillbaka med ett gott leende och tänka tillbaks på alla sjuka och roliga saker vi jag gjort med mina vänner som jag fortfarande umgås med.
Jag vet inte vad jag vill säga med den här texten men det är bara rena tankar på hög nivå. Hur roligt man hade förut då man inte tänkte på allt som man gör nu när man är "ungdom" skitsnack hit o dit, hon sa så han gjorde så. Massa drama, killar och jag vet inte vad för skit. Folk förändras på tre sekunder och hugger dig i ryggen så hårt innan du knappt märker , du vet  vänner som de kallar sig. 
Jag önskar att allting var som förut när man var yngre och inte hade några bekymmer alls. Man bara vaknade gick till skolan kom hem åt och gick ut på gården med sina kompisar och gungade o allt man gjorde.
Nu gäller allting om ballhet vem som är finare, vem som har snyggaste killen. Vem som gör vad vem som klär sig fint. Pekar ut varandra som falska ,kallar varandra för saker och sånt onödigt drama hela tiden.

Nu kan jag faktiskt se tillbaka och fråga mig själv varför ville jag bli stor?

Medborgarplatsen

God morgon.


Har precis käkat frulle, smsade aporna nisrin och lowam för att checka om de var vakna. Yes they were. Lowam vaken = MIRAKEL. Hon är typ världens jobbigaste människa på att vakna tror hon är en björn eller något.
Hur som helst ska ta och bädda min säng sedan fixa klart mig ska ut om typ tio min haha möta åsnorna sedan ska vi mot medborgarplatsen hoppas vi hittar stället snabbt orkar inte springa runt där och fråga folk lixom. Senare när jag kommer hem ska jag sova skönt! Och efter det vet jag inte hur dagen ser ut måste skynda mig nu. PUSS!


Stupid!

Måste bara skriva detta innan jag lägger mig.

Vi promenerade jag katti vanessa och maria sen så pratade vi om någon kille så ska självklart min älskling katti säga något skit skumt eller dumt den här gången la hon den här kommentaren...

'' Aha den där killen! Han som går på en cykel!!''

Katti i just fucking love you!<3

Shan The Man <3

Innan jag försöker sova så tänkte jag visa upp lite nya klipp ifrån shan the mans comedy tour 2010 åh den där killen är så söt och rolig haha!!



Kolla hans andra och de ifrån början haha han dödar mig. Vill gifta mig me honom HAHAH!

Bästa saken han säger i första videon
* päräpäpäää cok seviourum! HAHAH ni kommer förstå efter ni har kollat på den.

Nu ska ja äta klart mina goda Marié kex sedan borsta tänderna och bumbs i säng.
Vakna kl 7 gäller... GODNATT<3

Text

Vännens örfil är en ärlig menad,fiendens kyssar vill bedra.


20 juli

Hey dudes, hemma igen.

Gick som sagt till posten me mamma för o fixa bankomatkort & ID-kort. Vi måste skriva under en lapp osv så vi ska dit igen på torsdag. Noppade mig också skönt! Nu känner man sig fräsch!
Ska hoppa in i duschen nu sedan platta mitt hår och fixa min stööökiga garderob. Runt 7 kommer jag säkert dra till fittja eller ut med min syster Maria.
Vi hörs <3

En snabb uppdate.

Fixad och klar nu drar jag iväg ska kanske förbi frissan en snabbt och noppa mina eyebrows som har växt. Jävla koskit. PUSS

-

Oh är så jävla seg har fortfarande inte klätt på mig orkar nte:(
Ännu mer ångest är att jag måste vakna 7 imorn för att vid 8 åka till medborgarplatsen med nisrin.
Vi ska prata med en tjej på gymnaiseintagningen o blablabla. Shootz me måste lägga mig tidigt idag!



Jag saknar er redan 9or <3

God morgon

Mamma väckte mig tio för att ja skulle fixa mig och sedan åka mot hallunda.  Men istället vaknar jag kl 11 haha så nu har jag piggnat upp lite och käkat frulle. Ska ta och byta om fixa mig lite sedan åka mot hallunda med Mammsen.
Efter det har jag ingen aning om hur dagen kommer att se ut har inga planer alls. Skulle vilja på bio men vi får se som sagt. Måste även ringa mitt sommarjobb ställe och fråga när jag börjar osv. Lite pirrigt men ska bli skönt att få sin aldeles första mini lön :)


Mitt hjärta ♥

Gammal goding


Folk byter karaktärer allt för ofta.

Hey there nattugglor.
Whats up? Själv ligger jag i sängen och lyssnar på neyo med hans galet sköna musik och chattar me en homie ifrån London. Saknar det. Vill tillbaks. Ta mig tillbaks!
Vad har jag gjort idag? Degat hemma sedan varit i Fittja hos moster,mötte upp Maria där seda tog vi en promenad och träffade på lite fittja ungar som vi hängde med mycket skratt haha. Galna ugnar!
Imorn måste ja upp lite tidigt eftersom att jag ska iväg till Hallunda och fixa ID-kort.
En liten påminnelse till mig själv : Svara på gymnaisepappret och skicka iväg den senast imorn!

Usch skit äckligt dödade precis en liten ful och äcklig insekt som ligger fast vid datorn måste ta bort den typ nu.
Äckelpäckel insekt fuck you and ur mom!


Andrei sötnos och jag - Grillningen dagen efter balen <3

gästbloggar

tjena alla amandas bloggläsare, det jag lowam aka löw här. :).
Hur mår alla? själv mår jag graaaaate, haft bra väder hittils vilket vi aldrig trodde att vi skulle få. Men det är ju sverige så de kan börja åska redan nu.
Har nte mycket och berätta men idag har ja bara vart ute och softat med mina vänner, de små regnade lite idag så de fanns inte mycket och göra. i knooow ruttet inlägg but i dont know what to wriiiiiight (: så ni får nöja er med detta. Ska fortsätta lyssna på min mjuuuusic för snart är det läggdags för mig, have to wake up early. Sovgott alla sötnosar!


bjuder på en bild på mig och maria, jag e med svart jacka :)

Hinner inte blogga nu. Drar iväg hem till Milisia. Bloggar därifrån.


Hummmmmmmmmmmmmmmmmmmm


Shulahula.

Orkar nte berätta om vad jag gjort då jag inte bloggade. Har varit ute och luffat runt träffade Ozan som kommit från Turklandet ..skit brun..*avis*!
Iallafall klädde på mig lite snabbt ska dra till Tandläkaren med Maria som har tid. Sen blir det hem och duscha o fixa mig efter det blir det nog Fittja till moster. Har inte träffat dom på ett bra tag haha.
Bloggar senare om internet funkar där annars hörs vi på kvällen. PUSSAR!


I-lands problem.

Häyz.

Duschad och fixat o klar. Hade världens problem med att välja kläder idag? Fattar inte varför haha gud.
Iallafall sitter här och väntar på att Maria ska bli klar sedan blir det en sväng på stan. Efteråt blir det nog en promenad i härliga Alby. KÄRLEK!


But you shouldnt worry about what they say


Kommer slänga in balbilder i mina inlägg eftersom att jag aldrig laddade upp dem och för att de är allderles för många för att ladda upp dom i ett inlägg. :)

Hur som haver god morgon på er alla.
Sitter i sängen helt nyvaken och trött, det är så jäkla varmt man blir arg oh man kan knappt sova alltså.
Dagens planer? Humm .. tror nog att det blir stan med Maria sedan så blire en sväng vid Gamla Stan där vid vattnet . Får se vilka fler som hänger på. Måste ta och väcka björnen Maria som aldrig vaknar. Sen ska jag äta frulle och hoppa in i duschen, måste raka mina ben oxå .. -.-

VI HÖRS SEN. PUSS

Godnatt

Nu är jag trött. Ska ta och lägga mig.
Vi hörs imorgon puss på rumpan!
<3

Lång dag = Lång text.

Som rubriken lyder.
Ska ta och berätta från vi gick ut (jag & Maria) tills vi kom hem.
Well vi träffades runt 6 och gick ut tog en runda till centrum höjden osv promenrade senaare gick vi förbi skolan där vi träffade på Arman,Charbel,Christoffer,Petra & Sandra. Satt där en stund och chillade sedan splittrades alla. Vi fortsatte vår runda mot centrum där vi träffade på grabbarna igen satt med dom i kebaben ett tag och tog de lugnt medans the suryoyo kusinerna käkade hahahaha kom en skit skum snubbe o börja jiddra me folk helt borta haha.
Senare chillde vi lite runt me aporna till grabbarna sen dök Kurden Hashim upp och chillade me oss. Senare taggade alla och vi tog en promenad me Christoffer och snackade lite om saker.  Kul dag me tanke på de andra dagarna då fejm varit stängt haha. Mycket luffande.


SVAR

lizi om TILLBAKA!!!!:
grymt!
blir det sjödal? :D

SVAR; Synd att du inte har en blogg så jag kan skriva där så istället publicerar jag det här.
Jag har ju som sagt sjödal som första val men vet inte hur det blir. Eftersom att jag får svar lite senare än vanligt på grund av sommarskolan. Men det lutar nog sig mot mitt andra val det vill säga Huddinge Gymnasium. Nära ändå :)
För att sam sam i sjödal har 220 som intagsningspoäng och jag har 190 så tror nog inte det blir sjödal.
Dessutom har jag börjat ångra mig alltså vill inte gå där många säger att skolan inte är så bra osv. Men vi får se.
Går du i sjödal?

Undrar ni andra något? Skriv precis som Lizi gjorde! :)

Den är bra!!!


I was gonna clean my room but then i got high..

God morgon.

Satan vad det är varmt. Går fan inte o sova va tvungen att sätta på en minifläkt rakt mot ansiktet på mig.
Vaknade upp av att pappas lur ringde sen 3 min efter ringde det på dörrn. Tänkte gud vem fan e det nu 11 på morgonen låt mig sova haha.  Sen var det några släktingar från usa.  Så nu sitter jag i köket och käkar frulle medans de sitter o snackar. Nu är man vaken iallafall.. Måste verkligen storstäda mitt rum det är verkligen upp och ner.
Dagens planer .. INGEN aning faktiskt. Börjar med att göra klar mina hushållssysslor låter som en hemmafru men a.


Den oförglömliga balen 2010. Me and Kamratstödjaren Sahaj.

TILLBAKA!!!!

Har inte bloggat på hur länge som helst.
Men det har varit skönt men på något sätt har jag ändå saknat att blogga har nästan blivit som en vana.
Vad har man gjort tiden man inte bloggat? Hmm ute ute ute ..fejm fejm fejm osv sommarskola hade jag ju oxå!
Gick jättebra fick godkändt i matte till slut. Ni förstår inte vilken lycka jag känner. Faktiskt obeskrivligt. Kämpat och slitit som in i helvete. Men från och med NU så är jag tillbax och det blir nog flera inlägg om dagen. Sucks att min statiskik har sjunkigt galet men snart är ni tillbax ..i hope!

Checkar in ganska snart pussar!

Visste du att?

En 70-årig människa har under sin livstid i genomsnitt stoppat i sig 30 000 kilo mat. Det motsvarar vikten av sex fullvuxna elefanter.

Under en helt liv på 70 år tar man cirka 600 miljoner andetag. Hjärtat slår cirka 125 miljoner slag, och ögonen blinkar omkring 350 miljoner gånger.

Utan färgmedel är Coca-Cola grönt.

RSS 2.0